pirmdiena, 2012. gada 4. jūnijs

27. marts jeb 14 dienas pēc ovulācijas.

27. marts bija mana paredzētā mēnešreižu diena. Bazālās temperatūras grafiks mani priecēja, jo, sākot apmēram no 12. DPO FertilityFriend sāka man ziņot, ka ir parādījies trīsfāžu grafiks, kas bieži vien liecina par grūtniecību. Liekas, ka izskatīju simtiem grafiku FF mājaslapā un 90% trīsfāžu grafiku bija iestājusies grūtniecība.
Pienāca sarkanā diena, un esmu nolēmusi netestēties un turēties līdz pēdējam, b
et tomēr izlēmu paniekoties ar ovulācijas testiem. Saka, ka tie uzrādot pozitīvu, ja ir iestājusies grūtniecības. Uztaisīju pāris testus un sabēdājos - kontroles svītra koša, bet testa svītra bāla. Ovulācijas testu gadījumā pozitīvs skaitās tikai, kad abas svītras ir košas. Jau zaudēju cerības, tomēr katru rītu BT mani priecēja - tā nekritās. Pienāca sestdienas rīts jeb 18. DPO, bet no mēnešreizēm ne miņas. Gudri portāli raksta, ja BT nekrīt līdz 18. DPO, tad ir liela grūtniecības iespējamība. Jasaka, būtu gaidījusi vēl ilgāk, bet sestdien bija paredzēts iet ciemos un gribēju zināt - drīkst lietot alkōlu vai ne. Sarunāju, ka draugs no rīta aizbrauks uz aptieku pēc testa. Tā kā nebiju mājās, tad aptieka nebija tik tuvu. Tests padārgs, Clearblue. Ar drebošām rokām aizeju uz tualeti, liekas, ka izdaru visu kā vajag, bet tests nereāģē, pat neparādās kontroles līnija. Saskumu un padomāju - ja jau būtu pozitīvs, tad gan jau kaut blāvu stripiņu parādītu. Bet tomēr bija jāpārliecinās līdz galam, tādēļ draugs tika aizsūtīts atkal uz aptieku, bet es apņēmos neapmeklēt tualeti tuvākās trīs stundas, lai varētu atkārtot testu.
Esam ciemos, ir pagājušas gandrīz 3 stundas un izlemju, ka pienācis īstais brīdis. Šoreiz kārtīgi izlasu instrukciju un ķeros pie lietas. Nepagāja ne dazas sekundes, kā testa līnija iekrāsojas tumši zila, vēl pirms kontroles līnijas. Esmu stāvokli!!

sestdiena, 2012. gada 2. jūnijs

Būs vai nebūs?


Būs vai nebūs? Tadu jautājumu es sev uzdevu šajā ciklā par ovulāciju. Dakteris bija diezgan drošs, ka nebūs. Bet es nezaudēju cerību. Es sev šajā cikla devu pilnīgu vaļu cerībām un pārspīlejumiem, sakot, ka nākamajā cila bušu mierīgāka. Katru dienu domāju par grūtniecību, man tā gribējas atkārtot tās sajūtas, kad esi stāvoklī. Katru rītu mēriju BT, sāku dzert makas pulveri, kas veicinot auglību (to dzēru ari pagajušajā ciklā), lietoju Conceive Plus lubrikantu un griezu rinķi. Praktiski darīju visu to pašu, ko iepriekšējā ciklā, tikai pastiprināti.

Parasti es savu ovulāciju sagaidīju ap 12. cikla dienu, bet šajā rēķinājos, ka tā varētu būt novēlota. Un tad vienu dienu mana bazālā temperatūra pacēlās un jau pēc pāris dienām varēju sazīmēt notikušu ovulāciju - 16. cikla dienā. Tagad atlika tikai gaidīt divas nedēļas - sāksies MR vai ne!